Bedrijvencompetitie

header-bedrijf

Het is weer zover! De jaarlijkse bedrijvencompetitie komt er aan. Voor het derde jaar op rij organiseren we de ideale competitie compleet met strijd, teambuilding, gezelligheid en netwerken.

Teams

U stelt zelf de teams samen waarmee u aan de competitie gaat deelnemen. Het team moet uit minimaal 4 en maximaal 8 mensen bestaan.  Ieder team heeft een ‘Teamcaptain’ nodig. 

Trainen

Om de winkansen te vergroten is er de mogelijkheid om te komen trainen. De coureurs kunnen trainen op maandag t/m donderdag voor €10,- p.p. in plaats van €14,95 p.p. per heat (12 minuten). Reserveren hiervoor is verplicht.

Competitie

Tijdens de competitiedagen zullen 8 tot 10 teams per avond in een 2-uur durende Daytona-race strijden voor een plaats bij de beste drie. Uiteindelijk zullen de tien snelste teams van de competitiedagen zich kwalificeren voor de Finale. Op de Finale-avond zullen deze tien teams strijden voor het kampioenschap.

Lees meer...

Pocketbikes terug in Harders’Plaza

pocketbikes

Na een tweetal testsessies te hebben gereden is de wederopstanding van de Pocketbikes in HardersPlaza een feit. Vanwege niets dan positieve reacties op onze eigenlijke kartbaan hebben we besloten om één zondagochtend in de maand te reserveren voor deze racers. De vorige twee edities hebben ons geleerd dat we een zeer technische baan hebben die bij de rijders in de smaak valt vanwege het korte bochtenwerk.

 

Lees meer...